بهترین روش های احیای مو در سالن های آرایشی

websepanta
سیمین سیمینی
date_range بهمن ۱۱, ۱۳۹۹
message نظر 0
روش های احیای مو

آنچه در مقاله احیای مو در سالن های آرایشی خواهید خواند:

سلامت موها نقش مهمی در زیبایی افراد و اعتماد به نفس آن‌ها دارد و باعث می‌شود احساس بهتری نسبت به ظاهر خود داشته باشند. اگر موهایتان خشک، آسیب دیده و شکننده‌ شده‌ است باید دنبال راه‌حلی برای تقویت و ترمیم آن‌ها باشید. برخی افراد فکر می‌کنند که می‌توانند هرچند ماه یک مرتبه با کوتاه کردن نوک موهای خود این مشکلات را حل کنند.

اما در واقع هیچ نتیجه‌ای از انجام این کار کسب نخواهند کرد، وضعیت موهای آن‌ها مانند قبل شکننده باقی می‌ماند و موخوره دوباره به دلیل خشکی مو ایجاد خواهد شد. در این مطلب به بررسی انواع روش‌های احیای مو در سالن های آرایشی می‌پردازیم و در پایان این متن خواهید توانست با توجه به مشکلاتی که در موهایتان وجود دارد‌، روش مناسب برای درمان آن‌ها را انتخاب کنید.

احیای مو در آرایشگاه

1. پروتئین تراپی از روش های احیای مو در سالن های آرایشی

در ساختار موی انسان پروتئینی به نام کراتین وجود دارد که موها را سالم و شاداب نگه می‌دارد و باعث خاصیت ارتجاعی آن‌ها می‌شود. این پروتئین با آسیب‌هایی که به موها زده می‌شود و بر اثر حرارت زیاد (سشوار و اتوکشیدن زیاد موها) یا رنگ کردن موها و دکلره کردن دائم، بستن محکم موها و استفاده نادرست از کش، شروع به تجزیه شدن می‌کند.

بعضی از رژیم‌های غذایی نیز می‌توانند باعث کم شدن کراتین در بدن شوند. همانطور که حفظ یک رژیم غذایی متعادل و غنی از پروتئین برای رشد و ترمیم مو لازم و ضروری است، مصرف نکردن مداوم پروتئین کافی نیز موجب ریزش آن خواهد شد. پروتئین تراپی در اصل استفاده از محصولاتی است که پروتئین زیادی دارند و موها حین استفاده از این محصولات به راحتی می‌توانند پروتئین‌ها را به خود جذب کنند.


2. پلکس تراپی

اولاپلکس محصولی ترمیم کننده و یکی از روش‌های درمان موهایی است که در اثر رنگ کردن مو و دکلره و حرارت زیاد آسیب دیده‌اند. هنگامی که مو در اثر دکلره و رنگ کردن یا براشینگ با سشوار و اتو مو و قرار دادن موها در معرض دمای بالا آسیب می‌بیند، پیوندهای دی سولفیدی بین پروتئین‌های ساختاری مو شکسته می‌شوند و نتیجه آن موخوره است.
این محصول پیوندهای دی سولفیدی مو را بازسازی می‌کند و باعث ترمیم و بازسازی تارهای آسیب دیده مو خواهد شد.

به سه روش از اولاپلکس می‌توان استفاده کرد:

  • همراه با رنگ مو
  • همراه با دکلره مو
  • به تنهایی و تحت عنوان اولاپلکس تراپی (قویترین درمان برای موهای کاملا آسیب دیده)

اولاپلکس تراپی این اطمینان خاطر را به شما می‌دهد که موهایتان رنگ دلخواه شما را می‌گیرد، بدون این که کوچکترین آسیبی به آن وارد شود.
هیچ نوع روغنی در ساختار اولاپلکس وجود ندارد و بنابراین به همین علت با کراتین تفاوت بسیاری دارد.

پلکس تراپی و احیای مو

3. خاویار تراپی

برخلاف روش‌های ترمیمی و درمان مو، بعد از اولین جلسه خاویار تراپی اثرات مثبت آن را به وضوح می‌توانید ببینید. دانه‌های خاویار شامل اسید امینه، پروتئین، اسید چرب، ید و عناصر نادری است که استفاده از آن‌ها باعث احیای مو و پوست سر می‌شود. ماسکی که در این روش به کار می‌رود حاوی آلیسین است که پوست را التیام می‌دهد و خواص ضد الرژی دارد.

گلیکولپید موجود درخاویار، ترکیبات فعال چربی دارد و ماده سرامید این ماسک احیاکننده و مقاوم‌کننده فیبر موهای سر است. بنابراین باعث لطیف و درخشان شدن موها می‌شود و گره آن‌ها را باز می‌کند. ویتامین‌های A و E در این ماسک، خاصیت آنتی اکسیدانی دارند. این ماسک شامل روغن‌های آرگان، کاملیا و نارگیل است که ریشه مو را براق و مغذی می‌کند. کسانی که در درمان مو تجربه دارند این روش درمان را برای موهای کم حجم، موهای نازک، موهای آسیب دیده، موهایی که همیشه رنگ یا دکلره شده‌اند، موهای کدر و موهای پر گره استفاده می‌کنند.


4. اوزون تراپی

اوزون تراپی یک روش درمانی برای رفع مشکلات مو و پوست سر محسوب می‌شود. در این روش درمان که با دستگاه مخصوصی انجام می‌شود، اکسیژن (O2) به اوزون (O3) تبدیل خواهد شد که نتیجه آن تقویت ساقه و فولیکول‌های مو است. این روش درمانی باعث پیشگیری از ریزش مو، رفع شکنندگی مو و شوره سر می‌شود. پس از هر جلسه اوزون تراپی متوجه افزایش ضخامت هر تار مو و افزایش حجم موهای خود خواهید شد.

روش های احیای مو در سالن های آرایشی

5. آرگان تراپی

روغن آرگان محبوبیت زیادی بین مردم دارد و خواص آن عده زیادی را جذب خود کرده است. به دلیل محدودیت تولید و تقاضای فراوانی که برای این روغن پرطرفدار وجود ‌دارد، جزو روغن‌های گران قیمت دنیا محسوب می‌شود و به طلای مایع یا طلای بیابان مشهور است. برای فرآوری این روغن معجزه آسا از هسته میوه‌های درخت آرگان استفاده می‌شود. به این شکل که در ابتدا میوه آرگان را در مجاورت هوای محیط خشک می‌کنند و سپس قسمت گوشتی میوه آن را در می‌آورند. در مرحله بعد مغز آن را جدا خواهند کرد و روغن آرگان تحت دما و فشار نسبتا کمی از هسته این میوه استخراج می‌شود.

این روغن غنی از اسیدهای چربی مثل اسید لینولئیک و لیئولنیک ( امگا 3 و امگا 6 و قدری امگا 9) ویتامین‌های A و E، آنتی اکسیدان و اسید هیالورونیک است. این مواد آلی و ویتامین‌‌های داخل روغن موهای آسیب دیده ناشی از رنگ، دکلره، مواد شیمیایی و حرارت را درمان می‌کنند.روغن آرگان از طرفی موخوره و شوره سر را بهبود می‌بخشد، خاصیت نرم کنندگی و تقویت کننده مو دارد و آبرسان و مرطوب کننده پوست و مو است. تمام این خواص باعث محبوبیت بالای این روغن در سالن‌های آرایشی شده است.

طریقه استفاده از روغن آرگان به این صورت است که باید چند قطره از آن را روی موی مرطوب یا کف سر بریزید و به آرامی ماساژ بدهید. این روغن بهتر است بدون مواد افزودنی مثل آب، ماده معطر و حتی مواد نگهدارنده باشد و درون بطری شیشه‌ای تیره نگهداری شود. به این خاطر که نور می‌تواند خصوصیات آن را تحت تاثیر قرار دهد. این روغن بافت نرمی دارد و سریعا جذب موها می‌شود و برخلاف روغن‌های دیگر به موهای شما ظاهر چرب نمی‌دهد.


6. ویتامینه کردن مو

ویتامینه مو یک روش موثر برای سالم سازی و احیای مو است و برای افرادی که بر اثر رنگ و دلکره موهایشان آسیب دیده یا بر اثر شرایطی جوی و محیطی دچار خشکی شده اند موثر است البته باید توجه کنید که این روش برای افردی با آسیب دیدگی شدید روش موثری نخواهد بود و باید روشی قوی تر را امتحان کنید. ویتامینه کردن مو جنبه آبرسانی دارد و به دلیل وجود چربی در ساختار این مواد، بافت های چربی را تقویت می کند  و همین امر موجب می شود تا مو طراوتی تازه پیدا کند و یکی از بهترین روش ها برای مقابله با موهای خشک، چرب و موخوره دار است.

ویتامینه مو، فولیکول‌های مو را تحریک می‌کند و به رشد موها کمک بسیاری می‌کند. در نتیجه علاوه بر این‌که ریزش موها کمتر شده، حجم موها هم افزایش پیدا می‌کند.

لازمه داشتن موهایی سالم و با طراوت، برخورداری از تغذیه مناسب و کامل می‌باشد گاهی برای تغذیه کافی مو باید از روش های دیگر نیز کمک گرفت که ویتامینه مو یکی از همین روش ها که برای دریافت نتیجه بهتر پیشنهاد می کنیم آن را در سالن های آرایشی انجام دهید .

زمان مراجعه برای انجام این فرایند بسته به جنس مو و بر حسب نیاز بین 2 هفته تا 3 ماه می باشد و استفاده از مواد ویتامینه محدودیت خاصی ندارد و برای خانم های باردار قابل استفاده می باشد.


سوالات متداول در مورد روش های احیای مو در سالن های آرایشی

دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
Warning